Culture of the Television Business Markets: A Sector Ethnography of MIPCOM and MIPTV

Proje Özeti:

Sinema, televizyon veya müzik gibi popüler sanat türlerinin dağıtımı, nihai ürünlerin tanıtıldığı, sergilendiği ve ticaretinin yapıldığı fuarlar ve festivaller etrafında gerçekleşir. Küresel sanat endüstrileri, genellikle bu fuarlara ve festivallere farklı niyetlerle katılan yaratıcı yapımcıları, sanatçıları, temsilcileri, dağıtımcıları ve izleyicileri kapsayan geniş bir çerçevede faaliyet göstermektedir. Tüm katılımcılar için finansal kar ve yararlar en bilinen ilgi alanları olsa da bu fuarlarda zaman içinde inşa edilen ve endüstrilerin hızla gelişen yeni eğilimleriyle değişime uğrayan belirgin bir kültürel sermaye dolaşımı da mevcuttur.

Kodu:
18B09P3